Gemakkelijk recept voor cookies met Chiquita-bananen zonder bakken

DOWNLOAD COOLE GOODIES

Een makkelijker recept dan dit bestaat niet! Slechts enkele eenvoudige ingrediënten en je hebt een dessert om van te smullen!

Voorbereiding: 5 minuten
Totale bereidingstijd: 2 uur en 10 minuten (met afkoelen)
Kooktijd: 5 minuten
Voor: 16

Bedek een bakvorm van 20 cm op 20 cm met bakpapier en zet aan de kant. Schil en plet de bananen tot een zeer glad mengsel en giet dit in een middelgrote sauspan. Voeg de pindakaas en de honing toe en verwarm het geheel op een middelmatig vuur.

Blijf roeren totdat het mengsel helemaal gesmolten is. Haal de pan van het vuur en roer er de havervlokken en de vruchten- en notenmengeling onder. Zorg ervoor dat alles mooi onder elkaar gemengd is. Lepel het mengsel in de bakvorm en verdeel dit gelijkmatig. Oefen lichte druk uit zodat je lekker volle cookies krijgt.

Plaats de bakvorm ten minste twee uur in de koelkast. Haal de vorm uit de koelkast en plaats deze ondersteboven op een opdienbord of snijplank. Verwijder het bakpapier en snijd in vierkantjes.

Categorieën

Soort maaltijd: smoothie, tussendoortje, ontbijt, hoofdmaaltijd, salade, dessert

Soort voeding: veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch

 

VOEDINGSWAARDEN

Voor 1 vierkantje

Energie 836 kJ / 200 kcal

Vetten 9,0 g

Verzadigde vetten 1,4 g

Koolhydraten 24,9 g

Suikers 13,5 g

Vezels 2,8 g

Eiwitten 5,8 g

Zout 0,02 g